mandag 18. januar 2010

Russeturné!

På fredag brakar det laus!

Meir enn 50 glade ungdomar set kursen austover, frå vetle Vikøy til storbyen Oslo, går turen.

Med stort pågangsmot, godt humør, og god stemning skal gjengen halda møte på Emmaus og Oslo Tredjekorps. I tillegg blir det bøssebæring midt i djupaste Oslo - alt til inntekt til det fantastiske misjonsprosjektet vårt i Indonesia!

Framnesrussen gler seg til å sjå nye deler av Noreg, bli meir samansveisa, gjera ein god innsats for prosjektet og ikkje minst ha det kjekt med både møte og sosialliv!

Dette blir bra!

Me gler oss til å koma!

DU er velkomen på møta våre fredagskveld (19.00) og sundag (11.00)

Fred ut:)

3 kommentarer:

  1. Hei!

    Kjekt at du les bloggen vår, og legg att kommentar. Me vil ikkje gå inn i ein diskusjon med deg her på bloggen, men viss du bur i Oslo-området er du hjarteleg velkomen til standen vår på laurdag (hugsar ikkje heilt kvar, kjem tilbake med det), viss du er interessert i ein god, og ordentlig prat om misjon, bistand og arbeidet vårt. Kanskje du til og med har nokre spørsmål om kristendom?

    Velkomen er du uansett!
    TM

    SvarSlett
  2. Så det går ikkje an og sette spørsmåls tegn rundt den forkastelige aktiviteten misjonering der kulturer går til grunne og mennesker blir fratatt sin opprinnelige tro her på bloggen???

    Da vil jeg anbefale deg og ta bort muligheita til og kommentere.

    Ser forøvrig fram til og møte deg i Oslo

    SvarSlett
  3. Denne bloggen er laga for å informera om misjonsprosjektet skulen vår har, slik at menneske som har interesse av det og som har eit forhold til skulen, kan få vita kva som skjer.

    Flott om du kjem til Oslo og slår av ein seriøs prat. Standen vår skal vera på Egeberg Torget (eller noko i den dur) frå klokka 12 og utover på laurdag. Spør etter Marit og Tone Marit.

    Håpar me snakkast!

    TM

    SvarSlett